Gündem

Aziz Yıldırım Fenerbahçe Başkanlığı İçin Yeniden Aday

Aziz Yıldırım, Haziran'daki Fenerbahçe kongresinde başkanlık için yeniden aday olacağını açıkladı. Yıldırım, 20 yıl süren önceki başkanlığından sonra 2018'de görevi Ali Koç'a bırakmıştı.

Aziz Yıldırım Fenerbahçe Başkanlığı İçin Yeniden Aday
13 Mayıs 2024 - 19:00

Fenerbahçe'nin deneyimli ismi Aziz Yıldırım, kulübün başkanlık koltuğu için yeniden aday olduğunu duyurdu. Haziran ayında gerçekleşecek olan kongrede aday olacağını belirten Yıldırım, bu kararını yaptığı bir röportajda "Başkanlığa adayım" ifadeleriyle paylaştı. Yıldırım, adaylığını resmi olarak çarşamba günü ilan edeceğini ve ardından yeni yönetim kurulu çalışmalarına başlayacağını belirtti.

 

Yıldırım, Fenerbahçe'de 1998 ile 2018 yılları arasında 20 yıl boyunca başkanlık yapmış, son seçimlerde ise Ali Koç'a yenilmişti. 2018 seçimlerinde kullanılan 20 bin 736 geçerli oyun 16 bin 92'sini Ali Koç alırken, Yıldırım 4 bin 644 oy almıştı. Son zamanlarda tribünlerden yükselen "Yönetim istifa" ve "Ali Koç istifa" sloganları, yönetimdeki memnuniyetsizliği gözler önüne seriyor. Bu atmosfer, Yıldırım'ın yeniden aday olma kararında etkili olmuş gibi görünüyor.

AYNI KATEGORİDE DAHA FAZLASI
Finansal Okuryazarlık Platformu Çok Yakında Açılıyor
Gündem

Finansal Okuryazarlık Platformu Çok Yakında Açılıyor

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), finansal okuryazarlığı artırmak amacıyla Finansal Okuryazarlık Platformu'nu başlatıyor. Platformun tanıtım toplantısı, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in sunumlarıyla yarın gerçekleştirilecek.
İLİŞKİLİ MAKALELER
Merkez Bankasından Tarihi Döviz Alımı!
Ekonomi

Merkez Bankasından Tarihi Döviz Alımı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, 10 Mayıs'ta 4,2 milyar dolarlık rekor döviz alımı yaparak net rezervlerini önemli ölçüde artırdı. Bu alımlar, Mayıs 2020'den bu yana en iyi seviyeye ulaştı.